3to2 Not working

A forum for general discussion of the Python programming language.

3to2 Not working

Postby log2av » Sat Jul 13, 2013 10:49 am

Hello Friends,

I am new to python. I have created a code in Python 3 and want to convert it to python 2. I have installed 3to2 through easy-install but when I run '3to2' , I am getting following error:

'2t0o3' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

and running 'python 3to2'

python: can't open file '3to2': [Errno 2] No such file or directory

What I should do? I just need any way to convert 3 to 2. Any way is good for me. Any help is appreciated.
log2av
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 13, 2013 10:42 am

Re: 3to2 Not working

Postby micseydel » Sat Jul 13, 2013 11:32 pm

It looks like you have an extra character in your command (not the Python one).
Join the #python-forum IRC channel on irc.freenode.net!
User avatar
micseydel
 
Posts: 929
Joined: Tue Feb 12, 2013 2:18 am
Location: Mountain View, CA


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests