Initialize error

A forum for general discussion of the Python programming language.

Initialize error

Postby degarb » Sat Jun 01, 2013 2:32 pm

Problem. Python doesn't seem to work in windows. python.exe the application failed to initialize properly (0sc0150010). python I have ran virus scanners all day. I have no idea why python wont initialize.


XP, quad core, tons of hd and ram. I tried python 3x and 2.6
degarb
 
Posts: 6
Joined: Sat Jun 01, 2013 2:25 pm

Re: Initialize error

Postby metulburr » Sat Jun 01, 2013 2:49 pm

Python doesn't seem to work in windows.

you are going to have to elaborate more on this. There are numerous things that might be the problem. Do you get any errors? Did you download the same bit as your OS? Your going to have to list off your installation process. Is this even an installation problem, as define "Initialize error". As if its a python Traceback, your code and Traceback are needed as well,

As you can see, leaving too few details in your question, is not enough for a response
New Users, Read This
version Python 3.3.2 and 2.7.5, tkinter 8.5, pyqt 4.8.4, pygame 1.9.2 pre
OS Ubuntu 14.04, Arch Linux, Gentoo, Windows 7/8
https://github.com/metulburr
User avatar
metulburr
 
Posts: 1125
Joined: Thu Feb 07, 2013 4:47 pm
Location: Elmira, NY

Re: Initialize error

Postby degarb » Sat Jun 01, 2013 4:01 pm

metulburr wrote:
Python doesn't seem to work in windows.

you are going to have to elaborate more on this. There are numerous things that might be the problem. Do you get any errors? Did you download the same bit as your OS? Your going to have to list off your installation process. Is this even an installation problem, as define "Initialize error". As if its a python Traceback, your code and Traceback are needed as well,

As you can see, leaving too few details in your question, is not enough for a response



32 bit, I tried 3.x, then 2.6, then 2.6 reinstalled in program files, rather than under c:\

That is all I know about install, default install, since advance doesn't make any sense to me, not a python writer, just a user of pyw script.

Traceback?
degarb
 
Posts: 6
Joined: Sat Jun 01, 2013 2:25 pm

Re: Initialize error

Postby degarb » Sat Jun 01, 2013 4:24 pm

also, I turned off the antivirus, just to make sure.
degarb
 
Posts: 6
Joined: Sat Jun 01, 2013 2:25 pm

Re: Initialize error

Postby degarb » Sat Jun 01, 2013 5:08 pm

Also, I just turned on dep for all applications, and still the initialize error.
degarb
 
Posts: 6
Joined: Sat Jun 01, 2013 2:25 pm

Re: Initialize error

Postby degarb » Sat Jun 01, 2013 5:10 pm

I am assuming python doesn't need dot net.

It is the only program ever on this machine to get that error.
degarb
 
Posts: 6
Joined: Sat Jun 01, 2013 2:25 pm


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest