3to2 Not working

A forum for general discussion of the Python programming language.

3to2 Not working

Postby log2av » Sat Jul 13, 2013 10:49 am

Hello Friends,

I am new to python. I have created a code in Python 3 and want to convert it to python 2. I have installed 3to2 through easy-install but when I run '3to2' , I am getting following error:

'2t0o3' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

and running 'python 3to2'

python: can't open file '3to2': [Errno 2] No such file or directory

What I should do? I just need any way to convert 3 to 2. Any way is good for me. Any help is appreciated.
log2av
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 13, 2013 10:42 am

Re: 3to2 Not working

Postby micseydel » Sat Jul 13, 2013 11:32 pm

It looks like you have an extra character in your command (not the Python one).
Join the #python-forum IRC channel on irc.freenode.net!

Please do not PM members regarding questions which are meant to be discussed publicly. The point of the forum is so that others can benefit from it. We don't want to help you over PMs or emails.
User avatar
micseydel
 
Posts: 1370
Joined: Tue Feb 12, 2013 2:18 am
Location: Mountain View, CA


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests